Open Collective
Open Collective

Birch

Singer, songwriter, climate activist and co-founder of Climate Sessions

Contributions


About


CATALÀ

Birch és el nom artístic de Virginia Soler. Cantant, compositora i activista ecologista de Barcelona, co-fundadora de Climate Sessions, amant de la muntanya i en guerra contra els tecnopenis.

Entenc la música com una eina de transformació social i d'exploració de noves formes d'existir, que per a mi tenen molt a veure amb retrobar-se i reconciliar-se amb els límits biofísics i la condició d'arrelament a la Terra. Crec que hem d'apuntar més cap a l'humus i el fang, i menys cap a les estrelles. Em declaro obsessionada amb aquesta idea i el meu desig és que l'art contribueixi a alimentar-la.

Per gràcia o per desgràcia no sóc molt fan de les xarxes, però em podeu seguir a:

CASTELLANO

Birch es el nombre artístico de Virginia Soler. Cantante, compositora y activista ecologista de Barcelona, co-fundadora de Climate Sessions, amante de la montaña y en guerra contra los tecnopenes.

Entiendo la música como una herramienta de transformación social y de exploración de nuevas formas de existir, que para mí tienen mucho que ver con reecontrarse y reconciliarse con los límites biofísicos y la condición de arraigo a la Tierra. Creo que hay que apuntar más hacia el humus y el fango, y menos hacia las estrellas. Me declaro obsesionada con esa idea y mi deseo es que el arte contribuya a alimentarla.

Por gracia o por desgracia no soy muy fan de las redes, pero me podéis seguir en:

ENGLISH

Birch is the artistic name of Virginia Soler. Singer, songwriter and ecologist activist from Barcelona, co-founder of Climate Sessions, mountain lover and in war against technopenes.

I understand music as a tool of social transformation and exploration of new forms of existing, which, for me, have a lot to do with the reconciliation with biophysical limits and the condition of being rooted to the Earth. I believe that we have to aim more for the humus and the mud, and less for the stars. I declare myself obsessed with this idea, and my wish is for art to contribute to it.

I am not a big fan of social media, but you can follow me here: