Open Collective
Open Collective
Loading
TACK alla Maskrosfrön, Daggmaskar och Sockerbetor!
Published on May 11, 2024 by Elinor Askmar

Tack så fantastiskt mycket till alla er som tror på vår rörelse tillräckligt för att stödja den på månatlig basis. Det vi gör nu är att lägga grunden för att kunna skala upp vår organisering och påverkan. Vår tid behöver desperat stärka den medborgerligt drivna omställningen, legitimiteten, kreativiteten och musklerna i vad vi kan göra tillsammans. 

Vi gör fantastiska saker ideellt med små resurser, men vi kan göra ännu mer fantastiska saker med mer kontinuitet, större strategisk kapacitet, organiseringsmuskler och tid. Den ekonomin som byggs upp av medlemsdonationer är vår fria ekonomi, som vi kan lägga fritt på våra kärnvärden. Utöver den kan vi söka externa medel för projekt och punktinsatser, men det som är allra viktigast och svårast att finansiera är alltid mitten av dougnuten. Så TACK än en gång och hjälp till att sprida ordet!

Nästa steg som Ekonomigruppen undersöker för att bygga rörelse och ekonomi är att öppna upp rörelsen för juridiska personer att bli medlemmar!

Hoppas vi ses alla på Omställningsforum i Uppsala 11-13 oktober. Programmet är fantastiskt och biljetterna säljer som smör i solen. Så passa på!
https://www.studieframjandet.se/uppsala-lan/gustav-arrangemang/kurser/2024/oktober/omstallningskonferensen-2024/

Med vänlig hälsning!

Elinor Askmar
Sammankallande i Ekonomigruppen
Open Collective
Make your community sustainable.

Platform

Join

  • Create a Collective
  • About Fiscal Hosting
  • Discover
  • Find a Fiscal Host
  • Become a sponsor
  • Become a Host

Community

Company