Open Collective
Open Collective
Loading

Ozmózis Közösség támogató

Havi 5000 Eur szükséges ahhoz, hogy egy jól működő rendszer és egy három fős szervező csapat tudja segíteni az idősgondozási nehézségekkel küszködő családokat a segítők megtalálásában, az információ szerzésben, a konfliktusok megoldásában, az érintettek érdekeinek képviseletében. Ennyi pénzt kell összeadni ahhoz, hogy a rendszert felépítsük, életben tartsuk, és működtessük. Csatlakozz te is, ha szerinted is jobb idősgondozási viszonyokra van szükség, és ennek létrehozásában szerepet is akarsz vállalni!

Az Ozmózis Közösségi Idősgondozási Rendszer és maga az Ozmózis Közösség a magyarországi családokat, gondoskodókat, ápolókat segíti információval és szolgáltatásokkal, illetve érdekképviseleti munkát végez.

Mindannyian tudjuk, hogy sok a gond, kevés a segítség. Aki jobb viszonyokat szeretne az tehet is érte: támogassa a munkát, vegyen részt a rendszer működtetésében.
Mostanra elég egyértelmű, hogy az érintettek csak magukra és a közösségeikre számíthatnak, az államra nem. Új, hatékony közösségi megoldásokra, és az érintettek professzionális érdekképviseletére van szükség.

További info:
https://tudatosoregedes.org/ozmozis/







Share

Goal €5,000 EUR / mo.

Share

€5,000 EUR / mo. goal

(0%)

Share