Open Collective
Open Collective
Loading

Naše provozní náklady

Žádáme Tě o přispění na provoz naší rebelie. Prostory, které využíváme jsou nutné pro přípravy událostí, workshopy, pravidelné schůzky republikových týmů, logistiku, úložný prostor a další projekty republikového týmu XR ČR. Také máme pravidelné fixní náklady za servery pohánějící naše webovky spolu s dalšími komunikačními kanály.

Pomozte nám ušetřit měsíční náklady!
Drazí přátelé a všichni příznivci Extinction Rebellion ČR, když se ohlédneme za uplynulým rokem a půl nenásilného odporu proti člověkem způsbené environmentální krizi... Uvidíme dlouhý list akcí, které vznikli uvnitř našeho decentralizovaného hnutí nebo spolu s dalšími, které sdílejí podobné hodnoty. Na ulicích jsme oslovili občany a politiky s naší výzvou k okamžité mobilizaci . Uspořádali jsme mnoho přednášek ''Míříme k vyhynutí - a co s tím dělat'' a další informační kampaně, semináře, akční školení, hudební a umělecké události. S informačními stánky jsme stáli na festivalech a trzích. Vytvořili jsme nové zájmové skupiny jako třeba XR Zemědělci a získali nové příznivce. Vrcholem v roce 2019 byla blokáda magistrály v centru Prahy v říjnu a vlna povstání po celém světě. Stáli jsme samozřejmě také po boku u studenstkých stávek, Fridays For Future, Limity jsme my a dalších nenásilných přímých akcí. Účinky globální pandemie nás však zastavili naše akce. Naším běžným prostorem vyjádření našich pocitů byli ulice měst, stali se náhle tabu, plánované akce musely být zrušeny. Ale naše průběžné náklady, jako je měsíční nájemné prostor 9000 Kč za naše zasedací a skladovací prostory, místo pro akční meetingy a online náklady 1600 Kč za servery musí být i nadále hrazeny.
Pomozte nám finančně, abychom mohli pokračovat v boji za naši společnou budoucnost. Příspěvky jakékoli výše jsou vítány! 

Share

Goal Kč 4,000 CZK / mo.

Share

Kč 4,000 CZK / mo. goal

(0%)

Share