Open Collective
Open Collective
Loading

Trams Royale has been archived.

Trams Royale has been archived and is no longer active.

Trams Royale

PROJECT
Part of: Alversjö

To enable two community members to get married at Alversjö

Budget


Transparent and open finances.

Debit from Trams Royale to Alversjö

-€1.16EUR
Completed
Balance transfer

Payout

from Konrad Leffler to Trams Royale
-€182.00 EUR
Paid
Reimbursement #158311
+€200.00EUR
Completed
Contribution #667230
Today’s balance

--.-- EUR

Total raised

€184.45 EUR

Total disbursed

€184.45 EUR

Estimated annual budget

€196.45 EUR

About


Trumpeterna ljuder till bröllopsserenad!

Flaggorna från ståthållarna i väst, öst, norr och tre kvarts vajar i en ljum bris. Den stora hallen är upplyst av varma sken från eldar. Det doftar äventyr, det ligger trams i luften. Genom kungaporten ringlar sig dramatiska drömmar, färgrika dumheter och fantastiska toner ut i kungariket. I detta rike hyllas gudarna av trams, lekfullhet och konst, då vi bär en tro om att leken vägleder oss mot livets mest heliga platser. Under dagarna fyra kommer ett bröllop mellan Amandah och Konrad att gå av stapeln i Alversjö. 

Alversjö är en plats som betyder mycket för oss. Vi vill vara med och utveckla Alversjö till ett stort gemensamt landställe, där vi, våra vänner, familj och community kan samlas året runt genom åren. Det finns många visioner vi vill förverkliga, i form av hus, trädgårdar, verkstäder, stora konstverk och magiska miljöer att utforska. Under de närmsta åren kommer vi att lägga tid, kraft och pengar i Alversjö. Till detta projekt tar vi mer än gärna emot stöd. 

Vi önskar oss dörrar och fönster, lampor och lyktstolpar, gatsten och altaner, isoleringsmaterial och gipsskivor, speglar och tavelramar, fasadfärger och konstmaterial, berg- och dalbanor och trädkojor, bryggor och flygande mattor. 

Tänk helt enkelt att saker som kan bidra till det största och mest magiska landställe du kan tänka dig är vad vi önskar oss. Om du inte har en trädkoja att avvara eller en berg- och dalbana som skräpar i garaget så är ekonomiska bidrag lika välkomna. Små, stora och jättestora bidrag tas tacksamt emot. 

Med värme och kärlek,
Amandah och Konrad

Contributors


Trams Royale is all of us

Our contributors 1

Thank you for supporting Trams Royale.

Anton Dalsmo

€200 EUR